Indemn catre romani - prof. dr. Mircea DOGARU


Dragi romani,
In acest an, mai mult decat oricand, tara noastra are nevoie de actiunea hotarata a tuturor cetatenilor cu spirit civic, in sensul schimbarii modului de a face politica sociala, economica si nationala, si de a gestiona problemele publice.

Ne-am saturat de minciuna, impostura, hotie, ridicate la rang de politica de stat.

Lansat pe data de 7 octombrie 2011 de catre Sindicatul Cadrelor Militare in Rezerva (SCMD) si Fundatia FACIAS,  programul in 12 puncte numit "PLATFORMA CIVICA",  a fost adoptat de peste 130 de ONG-uri si sindicate. El reprezinta in sinteza (in plan strategic sau macro) principalele obiective ale tuturor cetatenilor Romaniei. Sindicatele si ONG-urile care au adoptat acest program constituie CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC) si isi propun sa contureze o masa compacta de vot, prin atragerea tuturor cetatenilor dezgustati de politicianism, pentru a elimina santajul politic al unor formatiuni, jocurile si aliantele politice imorale.

Daca va regasiti in acest program, daca doriti sa contribuiti la imbunatatirea si transpunerea lui in practica, va asteptam alaturi de noi in cadrul CONSILIULUI NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC).

Cu stima,

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) prof. dr. Mircea DOGARU